Op dinsdag 27 juni zijn er weer rapportgesprekken voor groep 1 t/m 7. Alle kinderen zijn dan 's...

ACTIE: 1 uur voor goed onderwijs!

16-06-2017
Wie hetnieuw enigszins volgt, heeft het al gehoord; de leerkrachten van basisscholen maken zicht ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs Ún de toekomst van uw kinderen!

De hoge werkdruk en lage salarissen heeft er toe geleid dat veel leerkrachten uit het onderwijs zijn gestopt Ún dat er weinig nieuwe leerkrachten bij gekomen zijn. Hierdoor hebben wij nu al te kampen met een lerarentekort en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen!

De afgelopen maanden hebben veel leerkrachten, vakbonden en de PO-raad hard gewerkt om deze problematiek aan te kaarten! Maar... helaas zonder positief resultaat!

Op dinsdag 27 juni zullen de basisscholen in Nederland een uur later open gaan, om aan te geven dat het zo niet langer kan!

Wij maken ons grote zorgen! Het is vijf voor twaalf!

U kunt ons steunen door onze petitie te tekenen op www.pofront.nl Elke stem telt!

De KAS steunt deze actie en daarom gaan onze deuren op dinsdag 27 juni pas 09:30 uur open!

Wij rekenen op uw steun en begrip!