Op dinsdag 27 juni zijn er weer rapportgesprekken voor groep 1 t/m 7. Alle kinderen zijn dan 's...
Heeft u interesse in onze school?

U zoekt een school voor uw kind. Op dit moment uw kostbaarste bezit. Natuurlijk het liefst een school in de buurt waar uw kind woont, leeft en speelt. Maar ook een school waar uw kind alle kansen krijgt om uit zichzelf te halen wat er in zit. En waar uw kind met veel plezier elke dag naar toe gaat, omdat uw zoon of dochter zich daar welkom en veilig voelt. Want het gaat wel over acht jaren en dat is voor een kind een heel lange tijd.

Met de informatie op deze website kan u helpen om een goede schoolkeuze. Misschien denkt u na het lezen: ‘Hé, de KAS, dat lijkt mij een goede school. Laat ik daar eens een afspraak maken voor wat meer informatie'.
U bent van harte welkom!

U kunt uw kind aanmelden vanaf het moment dat hij of zij 3 jaar oud is. Voordat u uw kind aanmeldt kunt u:
  • een schoolgids en een informatieboekje van de school toegestuurd krijgen.
  • een afspraak maken met de school voor een kennismakingsgesprek met rondleiding.
  • elk jaar is in de periode februari/maart een Open dag. Op deze dag kunt u de school bezoeken. Dit schooljaar (2016-2017) is dat op woensdag 15 maart 2017.
  • als u besluit om te kiezen voor onze school kunt u het aanmeldingsformulier samen met ons invullen en ondertekenen.
  • Zie ook de aanmeldingsprocedure.

Indien u kind op een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf zit, wordt er contact opgenomen om informatie op te vragen. Indien uw kind van een andere school komt, vragen wij een onderwijskundig rapport op.

Een aantal weken voordat uw kind bij ons op school komt, neemt de leerkracht contact met u op. Uw kind wordt daarbij uitgenodigd om kennis te komen maken.