Op dinsdag 27 juni zijn er weer rapportgesprekken voor groep 1 t/m 7. Alle kinderen zijn dan 's...

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang wordt aangeboden vanaf 7:30 uur. De leidsters ontvangen de kinderen in een gezellige BSO-ruimte.  Voor de school begint, brengt de leidster de jongste kinderen naar de verschillende klassen.

Tussenschoolse opvang

Voor de kinderen die voor de lunch willen overblijven op school wordt tussendemiddag de mogelijkheid geboden onder begeleiding te eten en drinken.

Naschoolse opvang

Naschoolse opvang start, zodra basisschool de KAS stopt. De BSO-leidsters halen de jongste kinderen op uit de verschillende groepen. De oudere kinderen vinden zelf hun weg. De BSO sluit om18:30 uur.
Vakantieopvang is mogelijk van 7:30 uur tot 18:30 uur. Ook tijdens studiedagen van leerkrachten en andere vrije uren van de school waarop buitenschoolse opvang wordt aangeboden is de BSO geopend.