Op dinsdag 27 juni zijn er weer rapportgesprekken voor groep 1 t/m 7. Alle kinderen zijn dan 's...
Dagindeling

In het algemeen wordt in de speelzaal gewerkt met een vaste indeling van de ochtend en de middag. Bij het binnenkomen zijn de kinderen vrij om te kiezen wat ze willen doen. Er is dan een vast aanbod van verschillende startactiviteiten waarbij een volwassene aanwezig is, zoals puzzelen, spelen met constructiemateriaal of kleien.
Omstreeks 10:15 uur in de ochtend  wordt er van kussens een grote kring gemaakt. Dit is een gezamenlijke activiteit met alle kinderen en volwassenen, waarbij met elkaar gepraat wordt over allerlei belevenissen, liedjes worden gezongen en spelletjes worden gedaan. Hier wordt ook altijd even aandacht  geschonken aan de aanwezigheid van alle kinderen door het opnoemen van hun namen. De kring wordt afgesloten met het uitdelen van de tassen, waarin iets te eten en te drinken zit. Tijdens de kring is er ook gelegenheid om verjaardagen of een afscheid te vieren. Na de kring wordt over het algemeen nog even binnen gespeeld.

Afhankelijk van het weer gaan de kinderen daarna vaak buitenspelen. Kinderen kunnen ook binnen blijven spelen. En leidster gaat dan mee naar buiten en de andere leidster blijft binnen.