Samenwerken

Samenwerken

Van én met elkaar

Leren doe je niet alleen in je eentje. Op de KAS leren we kinderen ook van én met elkaar te leren. Zo leren we de kinderen dat je gezamenlijk naar een einddoel kunt werken. Ieder kind heeft een waardevolle inbreng, maar is ook medeverantwoordelijk voor een positief resultaat. 
 

Cultuurcoach

Op de KAS besteden we niet alleen aandacht aan de kernvakken. Door middel van dramalessen leren we kinderen om te kijken, te luisteren, te spreken en je plaats op het podium in te mogen nemen. Daar speelt plezier en creativiteit een rol in, maar er komt ook moed en lef bij kijken. 
Tijdens deze lessen leren we kinderen allerlei vaardigheden waar zij hun hele leven profijt van hebben. De lessen worden gegeven door een vakleerkracht van het Jeugdtheaterhuis in Gouda
 

Coöperatieve werkvormen

Om het beste uit onze kinderen te halen, vinden we het belangrijk dat kinderen ook leren om afhankelijk van elkaar te zijn. Te weten dat je een ander soms nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Daarvoor zetten we op de KAS coöperatieve werkvormen in.