Rondleiding aanvragen

Welkom!

Het kiezen van een basisschool voor uw kind. Hoe weet u wat de juiste keuze is? We adviseren ouders om eens een kijkje in de school te nemen, de sfeer te proeven, zodat u kunt voelen of onze school bij u en uw kind past.

Kennismakingsgesprek

Een rondleiding bestaat uit een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Tijdens het gesprek vertellen wij u graag over onze school. Ook leren we u en uw kind alvast een beetje kennen.

Rondleiding

Tijdens de rondleiding nemen we u graag mee naar onze twee gebouwen, aangrenzend aan hetzelfde plein, zodat u kunt zien en ervaren hoe erbij ons op school gewerkt wordt.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Hennie Spruijt of Mi Ri van der Mannen. Dit kan telefonisch (0182-519739) of per mail (info.dekas@stichtingklasse.nl).